0
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De standaard levertijd voor printproducten in Nederland en België is 5 werkdagen. Je kunt kiezen in je winkelmandje voor snellere levering van 4 of soms 3 werkdagen. Voor snellere levering worden extra kosten in rekening gebracht, de kosten zijn afhankelijk voor de producten.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De standaard verzendkosten voor Nederland zijn € 6,95, voor België zijn deze € 8,50. De verzendkosten staan los van de spoedtoeslag (productprijs) die je op de product pagina kan selecteren. Verzenden naar andere landen is mogelijk via onze websites in andere talen.
Gratis verzending voor Nederland en België, bij een bestelbedrag vanaf € 75,-.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling tot 1 uur na indiening annuleren door een email ter sturen naar hallo@bestelprint.nl. Na afloop van deze periode begint het productieproces van je print. Daarom is een annulering op een later tijdstip helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling ook achteraf betalen?

Achteraf betalen is bij het afrekenen te selecteren. Voor achteraf betalen maken wij gebruik van Klarna. Klarna kijkt op basis van jouw persoonlijke gegevens of het mogelijk is om later te betalen, hier hebben wij geen invloed op. Je ontvangt na je bestelling een factuur van Klarna.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Klik hier en voer het e-mailadres of de gebruikersnaam van je klantaccount in. Klik dan op “Wachtwoord vergeten”. Je ontvangt een e-mail met een link naar een pagina waarop je een nieuw wachtwoord kan invoeren.

Hoe weet ik of mijn ontwerp goed genoeg is?

Wij controleren ieder ontwerp op fouten en kwaliteit. Als wij denken dat er iets niet goed is met het ontwerp, nemen we contact met je op. Dit doen wij zowel bij de optie “ontwerp uploaden” als “ontwerpen in editor”.

Per mail laten we je weten of we jouw bestand goedkeuren en printen of dat de kwaliteit onvoldoende is.

Let op: Dit is geen garantie, let dus altijd zelf goed op, bij twijfel altijd navraag doen.

close

Gelukt! Oops!

close

Selecteer opties

close
💬 Hulp nodig?