0
[mkb-info]Nieuw! Bij veel producten is snellere levering mogelijk, de kosten hiervoor vind je terug bij het afrekenen. Het is afhankelijk van de drukte bij onze productieafdeling of dit beschikbaar is.[/mkb-info]

Onderstaand vind je de levertijden en verzendkosten voor de landen waaraan wij standaard leveren. Het is op aanvraag ook mogelijk om te leveren aan andere landen in de wereld.

De verzendkosten voor Nederland zijn € 7,50. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 5 werkdagen.

De verzendkosten voor België zijn € 9,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen.

De verzendkosten voor het Duitsland zijn € 9,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen.

De verzendkosten voor het Verenigd Koninkrijk zijn € 14,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen.

De verzendkosten voor Frankrijk zijn € 12,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen.